Sunday, December 14, 2014

Pharmacy Night 2014

Salam semua.. just nak share cerita tentang dinner tempat kerja aku malam tadi. Pharmacy Night yang bertemakan Arabian night. Dan tempat dinner tu di PNB Ilham Resort Port Dickson. Dekat area Tg Tuan. Boleh tahan cantik resort ni. Tp makanan bagi aku so so aje. Huhuhu..

Anak-anak tema merah hitam. Dan Sofea sangat bagus malam tu sebab berjubah dan berselendang ikut tema sampai habis majlis.

My family...

My adik ipar merangkap officemate (yg bertudung tu ye) with my only adik lelaki yang sedaya upaya mengikut tema pak arab.

Siap ade photobooth

With my Sofea, peneman mama sampai majlis hampir habis.

Sofea dan hadiah cabutan bertuah. Alhamdulillah, 2 daripada 6 nombor kitorang dicabut malam tu. Sofea lah orang yg paling excited bila dapat. Kalo tidak memang muka dia macam orang tak puas hati je bila mama dia tak menang apa-apa. Lesson learned, bila depan anak kena usaha lebih untuk lebih proaktif join semua games untuk menang hadiah. Baru anak gembira. Kebetulan nombor bertuah. Kalo tidak anak balik dengan hati kecewa...


Dapat menang kipas. Best3... lagi satu nombor menang set mandian... lupa plak nak amik gambar.. huhuhu..

Gambar akhir...our action for that night!